Påsken i bilder

Påsken i bilder

På långfredagens morgon satte jag mig i bilen och svischade till mina hemtrakter efter en snabb visit i stallet på morgonen. Jag var nämligen inbjuden på påskbrunch till min vän Lisa tillsammans med några andra vänner. Så fint uppdukat och god mat. Tyvärr försvann allt i ett nafs innan jag kom på att jag kanske skulle fota!

Det blev i alla fall en bild på tårtan som vi fikade under eftermiddagen hos Nathalie och Simon. Njöt av trevligt sällskap och brädspel.

Busade med deras söta katt. Kvällen försvann snabbt med god mat, vin och massa prat.

På påskafton åkte jag med mamma och syskon till min moster och hennes man. De bor på en gård med massa djur och har nyligen fått killingar! Vi blev bjudna på supergoda påsksmörgåsar och kaffe på maten såklart.

Så söta små krabater. Mysigt när de är så små och man kan lyft upp dem för att gosa. Massa bus och spring var det också. Är imponerad över hur säkra de är i sina rörelser fast de inte är så gamla.

Jag kikade in och pratade lite med hönsen också. Kanske inte lika mysiga som killingarna, men ändå väldigt fina. Nån gång i framtiden vore det roligt att ha egna höns. Tänk att kunna gå ut och hämta egna ägg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s