Blogg

Semmeldagen

Idag är det fettisdagen (om det nu skulle undgå någon)! Jag ska erkänna att jag redan har tjuvstartat…vem kan motstå?!? Föredrar den klassiska semlan, men mandelmassa, grädde och toppad med mycket florsocker! Finns ju annars så många sorter att välja på idag. Riktigt lyxig fika med färsk semla, kaffe och en bra inredningstidning. Min torkade…Fortsätt läsa »

Kallbad

Jag har länge varit skeptisk till att bada i sjön någon annan årstid än högsommaren. Skulle till och med definiera mig som en badkruka. En riktigt varm sommardag älskar jag att bada i en helst ljummen sjö. Efter att ha suttit i bastun länge kan det möjligtvis också vara skönt att gå ut i snön…Fortsätt läsa »

Surdegsbröd

De första dagarna i januari 2021 har passerat och snart börjar jobb och vardag igen efter julledigheten. Förutom några dagars jobb i mellandagarna har jag varit ledig. Så skönt med vila, läsa, fixa hemma och promenera. En hel del tid har gått till att planera för flytt och renovering. Blir kanske ett eget inlägg om…Fortsätt läsa »

Året som gått – 2020

Idag är det sista dagen på det här året. År 2020 har helt klart varit ett konstigt år. Så mycket planer som behövt ändras på grund av Covid-19. Så många som förlorat sina nära och ord som vi förut aldrig hört talas om finns nu med oss dagligen. Samtidigt är jag väldigt tacksam över allt…Fortsätt läsa »

Julförberedelser

Tänk att det är julafton nästa vecka! Först kändes det så långt borta, som att julveckan aldrig skulle komma, så plötsligt är det bara ett par dagar kvar. Vi har fått ändra våra julplaner lite, som så många andra säkert också behövt. Julafton kommer spenderas här i Värmland med svärfamiljen. Förhoppningsvis kommer vi iväg på…Fortsätt läsa »

Utflykt till Wiksfors Bruk

Andra advent och här hemma har vi haft en lugn söndagsmorgon. På dagens planering står städning av lägenheten inför visning senare i veckan. Men först vill jag tipsa om ett perfekt utflyktsmål i Värmland. Just nu kanske mest för er som befinner er i närheten, men den dagen vi kan resa fritt igen rekommenderar jag…Fortsätt läsa »

Detaljer från vårt höstbröllop

I september 2020 fick vi äntligen säga ja till varandra. Det blev inte precis så som vi hade tänkt från början, men oj vad glad och tacksam jag är att vi ändå valde att genomföra vigseln den dagen vi planerat. Den blev precis så fin och kärleksfull som jag hade hoppats och vi kunde ha…Fortsätt läsa »

En nystart

Ett par år har gått sedan senaste blogginlägget. Inte för att jag har slutat fotografera, göra utflykter i naturen, skapa eller längtat efter att skriva. Ibland blir livet bara inte som man tänkt sig och där och då fanns varken energi, tid eller inspiration för att fortsätta. Sista månaderna, eller kanske sista halvåret, har jag…Fortsätt läsa »

Jordiga händer

Hej hopp! Tiden flyger fram och jag undrar var april tog vägen? Samtidigt som jag önskar att det gick lite långsammare längtar jag även efter varmare dagar och sommarledigt. Konstigt det där hur tiden kan gå fort och långsamt på samma gång… För några veckor sedan tog jag i alla fall tag i och planterade…Fortsätt läsa »

Sommarkvällar

Sköna sommarkvällar, när andningen blir lugnare och stegen långsammare. När man kan sitta och titta ut över vattnet i evigheter. Stå ut med myggen lite extra länge, bara för att solnedgången är så vacker. Lyssna på vågorna som kluckar mot stenarna. Förundras över hur vacker vår jord är skapad. Att månen och solen samsas på…Fortsätt läsa »


Följ min blogg

Få nytt innehåll direkt till din inkorg.