Gott och blandat från månaden som gått

Gott och blandat från månaden som gått

Redan sista mars och jag som trodde månaden skulle gå långsamt har inte alls hängt med. Jag har hunnit avsluta jobbet och är hemma på heltid och laddar inför bebis ankomst. Man kan ju tro att man ska hinna väldigt mycket mer när man inte jobbar, men icke… Jag har i alla fall avslutat den fotokursen som jag började under februari. Så roligt och inspirerande att lära sig systemkameran bättre, få pepp från övriga deltagare och feedback på sina bilder. Här kommer lite ögonblick från det som hänt under mars månad.

BB-väskan packades med lite kläder, en filt, snacks och annat som kanske kan vara bra att ha med sig.

Jag tog sticklingar från både palettblad och pelargoner. Passade på att samtidigt plantera om en del av de stora krukväxterna. Hoppas att pelargonerna långsamt ska vakna till liv igen efter vintern.

Stickade färdigt ett pannband till mig i den här fina djupröda färgen. Passar perfekt att ha på sig ute nu när det blivit lite varmare.

Bakade sockerkaka för att fylla på frysen med fikabröd inför vårens fikastunder.

Blev överraskad av vänner med värdens finaste babyshower. Titta bara vad mycket gott fika! Dessutom strålande sol och lyxen att sitta i ett varmt uterum och bara prata.

Fick med mig så fina blommor och presenter från babyshowern. Plus blöjor med meddelanden på, lista med namnförslag på alla bokstäver i alfabetet och små tipskort på serier, poddar med mer mera.

Bakade lite till, men den här gången vaniljbullar. Älskar nybakade bullar! Det mesta fick dock åka ner i frysen.

Förutom ovanstående har jag och den här kulan tagit många promenader i härligt vårväder, krattat i rabatten, druckit kaffe på balkongen, varit på kontroller hos barnmorskan, gosat med katterna och vilat. Känner mig redo för april, påsk, vårvärme och att få landa hemma med en liten nyfödd tätt intill.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s