Förberedelser inför bebisens ankomst

Förberedelser inför bebisens ankomst

Förra helgen och under veckan som gått har vi förberett lite mer inför bebisens ankomst. Så mysigt att få göra iordning en bebishörna i gästrummet. Rummet kommer framför allt fortsätta fungera som gästrum (och förvaring av diverse saker som man inte riktigt vet var man ska ställa för tillfället…). Känns ändå smidigt att ha alla sakerna till bebisen samlade på samma ställe.

Kläder i storlek 50 och 56 ligger redo i lådorna. Vi fick också tre superfina posters från min lillasyster som vi har ramar in och satt upp ovanför byrån.

Tavellister, speglar och kroklisten hade vi sedan innan, men har inte kommit upp i den nya lägenheten för än nu. Den lilla igelkotten har min yngsta lillasyster gjort till mig för länge sen. Tycker den är så söt och passar bra i barnrummet.

Den här fina handstickade koftan hittade jag på second hand för ett par månader sedan och kunde inte låta bli att köpa. Gullit med matchande vantar till. Oklart vad det är för storlek, så vi får väll se när den passar att ta på…

Såklart en liten ultraljudsbild på bebisen också. I en ram från loppis, men tror att den från början är från GRANIT.

Jag har börjat skriva i den här fina fylla-i-boken från Stacking Stories. Gillar att den sträcker sig under så lång tid, från graviditeten och fram till skolstart. Hoppas att jag fortsätter tycke det är roligt att fylla i den även när tiden för det är mer begränsad…vi får väll se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s