Blåbärsplockning

Blåbärsplockning

Regnet smattrar på fönsterrutan och jag har tänt det nya ljuset i fönstret. Tänker att det ändå är väldigt trevligt med höstrusket när man kan sitta torr och varm inomhus och sörpla te! Jag tittade tillbaka på en del bilder från min sommarsemester (vilket känns som en evighet sedan, men faktiskt inte är mer än ett par månader tillbaka i tiden!) och hittade fina bilder från en eftermiddag i skogen med blåbärsplockning.

Tillsamman med min fina lillasyster och hennes pojkvän lyckades vi ändå plocka några liter. Några fästingar fick vi med oss hem också tyvärr!!

Kaffepausen är minst lika viktigt som själva blåbärplockandet! Speciellt i en fin emaljmugg från marknaden i Berlin.

Älskar att gå runt i skogen och glömma både tid och rum. Det ger så mycket mer utrymme för att tänka. En del av blåbären fick åka direkt i Blåbärs- och chokladmuffinsen som vi bakade senare. Resten ligger i frysen och väntar på att användas. Som en fin påminnelse om sköna sommardagar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s