En nystart

En nystart

Ett par år har gått sedan senaste blogginlägget. Inte för att jag har slutat fotografera, göra utflykter i naturen, skapa eller längtat efter att skriva. Ibland blir livet bara inte som man tänkt sig och där och då fanns varken energi, tid eller inspiration för att fortsätta.

Sista månaderna, eller kanske sista halvåret, har jag verkligen känt en så stark längtan efter att skriva och fotografera till bloggen igen. Ni vet så där som man längtar efter de första spröda krispiga tulpanerna på våren! Jag har ingen exakt plan för hur uppdateringarna här inne ska se ut, bara en magkänsla och en längtan efter att få vara mer kreativ och dela det. En del av mina tidigare inlägg är överflyttade hit, men tanken är att framför allt fylla på med nya inlägg.

Så med det sagt hoppas jag att ni också kanske vill hänga med här inne igen. För jag vill så gärna skapa en dialog med er där vi kan inspirera och peppa varandra! Så skriv gärna en kommentar, kanske en fråga, en uppmuntran eller ett önskemål om inlägg.

Ta hand om er och ha en fin lördagkväll!

2 reaktioner på ”En nystart

  1. Hej! Hittade hit för att jag tror att jag såg att du läst min blogg på bloglovin. Kul på nått vis att hitta andras bloggar den vägen. Fick dock googla tror jag tillsist för länken till din blogg på Bloglovin funkade inte. Men jag som är ny, hittar jag kategorier nånstans? Hittade inte snabbt det iaf. Fint var det dock här. Hej och välkommen till min blogg också.

    Gilla

    1. Hej! Kul att du hittade till min blogg (trotts att du fick söka lite extra). Länken på bloglovin är nu uppdaterad, så hoppas det ska fungera. Tycker också om att hitta nya bloggar den vägen. Har följt din blogg ett par år nu om jag minns rätt. Inspireras verkligen av dina vandringar och resor! Tack för feedbacken och så roligt att du tycker den är fin. Så värdefullt med feedback från andra som bloggar. Nu ska det gå att hitta kategorierna på min blogg också.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s