Detaljer från vårt höstbröllop

Detaljer från vårt höstbröllop

I september 2020 fick vi äntligen säga ja till varandra. Det blev inte precis så som vi hade tänkt från början, men oj vad glad och tacksam jag är att vi ändå valde att genomföra vigseln den dagen vi planerat. Den blev precis så fin och kärleksfull som jag hade hoppats och vi kunde ha vår närmsta familj och vänner där. Sen var det absolut ett tufft beslut och det var många som vi verkligen hade velat ha där som inte fick eller kunde komma. Förhoppningsvis kan vi ha våran bröllopsfest nästa år istället och bjuda in alla igen!

Jag älskade att planera detaljerna till bröllopet. Allt från trycksaker, färger, blommor och dukning. Att få allt att hänga ihop och förmedla en helhetskänsla med hjälp av alla detaljer. Jag tog mycket hjälp från Johanna Kajson blogg, podd och planeringsapp! Så bra för en som älskar planering och struktur! Alla bilder är tagna av duktiga Gustaf Elfstrand Fotografi. Här kommer ett urval av alla de fina bilderna vi fick!

Så fint med brunt läder och mörkgrå kostym tillsammans.
Matchade med de bruna knapparna på kostymen också.
Vi ville ha höstiga färger och så mycket i säsong som möjligt på alla blommor.
Enkla, men klassiska smycken.
Jag hade gröna sammetsskor, inte så klassiska, men så fina och sköna!
Vår fina vän Josefine Wikholm skapade den mest fantastiska brudbukett (och alla andra blommor till vigseln också). De flesta blommor och växter är dessutom från hennes och hennes föräldrars trädgård!
Jag hade både blommor ock slöja i håret. Hår och smink gjordes av duktiga S.F.D.Y, som verkligen förstod precis hur jag ville ha det. Hår och smink höll hela dagen trots blåst och tårar.
Jag valde att måla naglarna i en champagnefärgad ton med lite glitter vid basen.
Älskar den fina handstickade islandströjan som jag bar över brudklänningen. Både varm och personlig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s