Nästan ett år senare…

Nästan ett år senare…

Oj oj, man kan verkligen inte säga att jag har uppdaterat bloggen speciellt bra under 2021! Snart ett helt år har gått sedan senaste uppdateringen. Tänker att det får bli ändring på det under det här året. För att kort sammanfatta 2021 så innehöll det en flytt till en större lägenhet som vi sen renoverade massor under ett par intensiva månader. Vi fjällvandrade och firade familj som fyllde jämt. Jag höll i turridning och ridskola på islandshäst. Under de första dagarna på sommarsemestern fick vi reda på det fantastiska att jag var gravid!!

Hela hösten har därför såklart påverkats en hel del av graviditeten. Fortfarande är det ett tag kvar tills det är dags för bebisen att komma, men vi har börjat förbereda oss och preppat en del här hemma sista tiden.

Bland annat så har dom här fina tavlorna kommit upp på väggen i det som ska bli barnrum. Så söta djurmotiv!

Under helgen som var provade jag också att göra några egna bitringar. Träringarna som jag har använt är speciellt utformade för att användas som bitringar till bebisar och inköpta på Panduro. Sen använde jag en mall från Pinterest som jag ändrade tills jag var nöjd med storleken och formen. Tygbitarna hade jag över hemma sen tidigare projekt.

Eftersom formen på tygbiten påminner om löv sydde jag även mönster i en grövre brun tråd ovanpå. Sen var det bara att trä fast tyget på ringen. Roligt och lagom avancerat projekt för en lördageftermiddag. Gav definitivt mersmak för att göra fler små DIY:s till bebisen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s