Helgfrukost

Helgfrukost

En av de bästa sakerna med helg och ledighet är att kunna duka upp lite extra god frukost och sitta i lugn och ro en lång stund och njuta. Kanske sätta på radion i bakgrunden och bläddra i något magasin medan man dricker kaffe. På vardagarna blir det ofta frukost i farten samtidigt som jag gör mig iordning och packar väskan.

I söndags kändes det extra lyxigt att göra iordning frukost efter några dagar med magsjuka här hemma (och nästan uteslutande nyponsoppa som enda intag utöver vatten). Just nu är det absolut godaste tillbehöret till frukost all form av citrusfrukt! Grapefrukt, clementiner och apelsiner. Oklart om det är för att det är säsong för citrusfrukter eller om det är gravidcravings…

Tidigare under förra veckan testade jag även att ha filéad apelsin på havregrynsgröten (som jag gör enligt Elsa Billgrens recept med blåbär och kokos i) istället för banan. Blev så gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s